22 april 2016 Gerard Kwant benoemd tot erelid RVO

Vr. 22 april : Concert in "De Binder` te Gramsbergen

Het was voor het eerst dat we ons kunnen in de Binder lieten horen. Normaal gesproken was dat altijd in het Welgelegen. Akoestisch was het zeker een verbetering te noemen, dus voor het RVO prettig om te spelen.Er werd weer een gevarieerd programma afgewerkt dat door het publiek zeer op prijs gesteld werd. 

 

 Vlak voor de pauze was er voor oud lid en voorzitter van het RVO een emotioneel moment. Gerard Kwant werd voor zijn langjarige verdiensten voor het RVO benoemd tot erelid. Gerard is bijna vanaf de oprichting muzikant van het RVO geweest. Ook hanteerde hij lange tijd de voorzitters hamer. En vooral op financieel gebied wist Gerard de (brood)nodige gelden binnen te halen om zo het voortbestaan van het RVO te garanderen. Helaas moest hij om gezondheidsredenen z'n geliefde klarinet aan de wilgen hangen. Gerard was ontroerd door het gebaar van het RVO, waar ook de hele familie Kwant getuige van was.

Al met al was het niet alleen voor het publiek maar zeker ook voor Gerard Kwant, zijn familie en het RVO een memorabel concert! 

27-10-2016
Overzicht